Hoe werkt het

Het laten maken van een digitale pasfoto volgens de normen van het ministerie van Binnenlandse Zaken (BIZA) voor een ID card lijkt eenvoudig maar niets is minder waar. Om het proces succesvol te laten verlopen is het noodzakelijk dat alles van A tot Z goed wordt gevolgd en aangestuurd. Door onze ervaring hebben wij hiervoor een sluitend proces ontwikkeld.

Het verleden heeft ons geleerd dat we aan dit proces moeten vasthouden want iedere afwijking, hoe klein ook leidt tot fouten.  Het proces is zodanig ingericht dat per module kan worden bepaald wie de werkzaamheden doet. Het enige goede advies om het project goed te laten verlopen is ons te betrekken bij dit project van begin tot het eind. Het hele fotoproces bestaat uit veel schakels die precies op elkaar moeten aansluiten.

Bijvoorbeeld:

  • De data van betrokkene, bijvoorbeeld; naam, geboortedatum, huisadres etc. moet volgens een vast format worden aangeleverd, waarna deze automatisch wordt ingelezen in onze applicatie en er een unieke oproepcode wordt uitgegeven.
  • Zonder deze data kan er geen oproepcode worden gegenereerd, en dus ook geen foto worden geupload in onze applicatie
  • Zonder een door ons goedgekeurde foto-oproep maakt de fotograaf geen foto.
Er wordt een unieke oproepcode gekoppeld aan een persoon om verwisselingen van personen te kunnen voorkomen.
Bij de start van een project kunnen wij ook fotograferen op locatie, dit is voordeliger dan de medewerkers allemaal naar een fotograaf te laten gaan.
Wij vertellen u graag de mogelijkheden.
 

Dus ons advies; bel of mail ons met uw vraag!

Wij helpen u graag!